coaching | Traject van 4 maanden

In 4 maanden van fotograaf tot succesvol ondernemer.

2 coaches | 1 doel

2:1 Coaching traject

Jij houdt van fotografie of videografie en hebt al enige basiskennis, maar je loopt vast.

De klanten die je hebt, passen misschien niet goed bij je. Je hebt geen duidelijke visie wie je klanten zijn, welke bruiloften je leuk vind om te doen. Je wil wel groeien, maar je weet niet precies hoe. 💁🏼

Je hebt waarschijnlijk al geïnvesteerd in (dure) apparatuur en hebt kennis van de benodigde programma’s, maar je weet niet hoe jij jezelf goed in de markt kan zetten en met al jouw dure spullen de leuke, goed betalende klanten kan aantrekken.

NU is het tijd om voor jezelf te kiezen, je onderneming te laten bloeien. Wij delen alles en adviseren, jij hoeft het alleen maar zelf toe te passen.

niels en Lieke de bruidsgasten academie coach

Wat ga je leren?

Al onze ervaring & kennis in 4 maanden.

Kennis en ervaring

Wij hebben jarenlange kennis en ervaring en delen graag alles wat wij weten. Door te investeren in onszelf én bewust te zijn van de markt waarin wij werken, zijn wij echte experts in wat we doen. 

On-line leeromgeving

Wij hebben een on-line leeromgeving ontwikkeld, vol met informatie en video’s met uitleg. Met deze on-line tools kan jij in korte tijd leren hoe jij het beste uit jezelf, maar óók uit je bedrijf kan halen. 

Positionering

Opschalen met je bedrijf door jouw unieke stijl en aanpak, gebruik maken van de juiste tools. Niet vast zitten in je bedrijf, maar een stempel zetten voor nieuwe klanten wie je bent en wat je doet. 

Leuke Bruidsparen

Geen klanten die gelijk al korting willen en veel eisen, maar die gewoon zien wat jij waard bent en daar blij van worden. Klanten die trots zijn dat zij jou op hun bruiloft hebben. 

IJzersterke online marketing strategie

Jij bepaald jouw tempo, jij bepaald jouw omzet. Denk groter dan alleen sociale media. Wij weten hoe jij kan groeien. Denk groter dan Instagram, zorg dat jij wel gevonden wordt. 

Slimme prijzen & systemen

Je boekhouding automatiseren, meer persoonlijk contact en minder tijd kwijt aan plannen. Rondkomen van fotografie in plaats van ‘parttime fotograaf’. Wij weten hoe.

Review.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wat ik het meest waardevol vond aan de Bruidsgastacademie was de rust tijdens onze gesprekken. Ze drongen niet meteen aan op oplossingen, maar gaven me de ruimte om na te denken.

Dit heeft mijn zelfvertrouwen vergroot en meer rust en workflow in mijn bedrijf gebracht, wat voor mij als videograaf van onschatbare waarde is.

Ik beveel Lieke en Niels van harte aan, vooral als je behoefte hebt aan een persoonlijke klik en effectieve begeleiding.”

Brian Duchateau

videograaf, Duchateau Media

Wij leren jou alles wat wij weten.

We weten hoe het is om overdonderd te raken. Om anno 2024 mee te gaan met de huidige technieken, vinden een hoop mensen veel. En dat snappen we.

Wij hebben daarom de on-line leeromgeving gemaakt. Wekelijks passen we de on-line leeromgeving aan zodat jij altijd op de hoogte bent van de laatste mogelijkheden.

Waar we het over hebben?

  • Doelgroep & aanbod
  • Sales & sales gesprekken
  • Jouw converterende website
  • Sociale media & adverteren
  • Google & adverteren
  • CRM & efficiënte workflow tools

En nog veel meer. We hebben ondertussen meer dan 12 modules, tientallen video’s en meer dan 80 pagina’s. 

Dit maakt het leren makkelijker. Wij doen het voor, jij past het toe op jouw manier en jouw wensen. Wij denken met je mee. 

Hierdoor ga je, ook ná het traject met enorm veel informatie verder, kan je zelf treffende advertenties draaien om jouw agenda te vullen.

Als die dan niet al vol zit 😉

niels en Lieke de bruidsgasten voor een muur

Eerlijk? Wij houden niet echt van het woord 'coaching'.

 

Beschouw ons als mentoren die alle snappen wat werkt in deze markt en jou persoonlijk verder gaan helpen de missende schakels in te zetten. Wij zijn geweest waar jij nu bent.

Wij begrijpen dat je ernaar verlangt om met enthousiasme en passie je bedrijf te runnen, onderscheidend te zijn en niet zomaar een kopie van andere fotografen of videograven.

Maar misschien weet je nog niet precies waar je sterke punten liggen en kunnen wij je helpen zodat jij weer de regie hebt en nieuwe kansen kan pakken.

Wat je het ook noemt; onze begeleiding brengt meer teweeg dan jij je ooit kunt voorstellen.

Laat ons je op weg helpen tijdens een gratis gesprek. En als blijkt dat wij je nog verder kunnen helpen, doen we je graag een passend aanbod voor een traject bij ons.

faq.

“Niet vragen is als een dansje doen zonder muziek – je beweegt, maar niemand weet waarom!”

Wat maakt het persoonlijk?

Wij bieden een traject aan voor ondernemers in de fotografie- en videografie branche. Wij zien jou, je talent en helpen je met waar je tegen aan loopt. 

We weten zeker dat als je dit beter begrijpt, jij een betere website, beter sales gesprek en fantastische bruiloften mag gaan vastleggen.

Wij helpen jou of jullie eruit te springen in deze (overvolle) markt en te groeien als persoon, ondernemer en foto- of videograaf! En dat doen we onder andere door je met regelmaat, op basis van jouw behoeften te spreken en verder te helpen.

Wat maakt jullie traject anders?

Wij houden van een persoonlijke aanpak. Wij gaan niet vertellen hoe jij van A tot Z moet doen wat wij zeggen. We zetten jezelf écht aan het denken en dat gaat er voor zorgen dat jij met een gezonde mindset én als ondernemer gaat denken.

Met onze on-line leeromgeving kan je heel makkelijk zelf aan de slag. Wij vertellen je waar je het beste kan beginnen. Waar je tegen aanloopt, daar zijn wij om jou verder te helpen.

Net als dat wij geen standaard bruidsfotografen zijn, helpen wij jullie ook niet op een standaard manier. Wij staan voor een persoonlijke aanpak en houden van het totale plaatje; een totaal beleving waarbij alles tot in de puntjes klopt, dat is zo bij onze bruidsparen maar ook bij jullie!

Wanneer kan ik beginnen?

Wij adviseren om contact met ons op te nemen voor een gratis call. We kijken dan eerst of wij een match zijn en of wij voor jou de juiste persoon zijn.

We nemen maar een beperkt aantal coachees aan per maand, dus we kijken graag wanneer we met jou aan de slag kunnen!

Wij hebben er in elk geval enorm veel zin in om jouw persoonlijk verder te helpen!

Spreken we je snel?

Aan welke investering moet ik denken?

Goede vraag! Ons aanbod is enorm persoonlijk en daarom gaan we graag met je in gesprek welk aanbod het beste aansluit bij jouw behoeften en welke kansen wij bij jou zien.

Uiteraard bespreken we dan ook de investeringskosten. 

Een betalingsregeling is ook mogelijk, zodat je het traject in termijnen kan betalen.

Wat is 2:1 coaching?

Wij werken als duo. Waarom is dat een goed idee? Wij hebben beiden onze specialisme en kunnen jou daarom op elk aspect van jouw bedrijf helpen.

Of het nou gaat over jouw drijfveer en jouw branding, het instellen van jouw camera of het technische gedeelte van het instellen van advertenties, we’ve got you!

🎬 THE 💩

(Cut the crap)

Genoeg met de smoesjes om het niet te doen en om te blijven hangen waar je nu zit.

Ga met ons verandering aan.

Ben jij er klaar voor? Wij wel 🚀

Laten we samen in gesprek gaan, dan kijken wij welke kansen wij voor jou zien hoe jij met jouw bedrijf kan gaan groeien.

Laten we kijken of er een klik is en of wij de juiste persoon zijn om jou verder te helpen. Zo niet, zeggen we dat ook eerlijk tegen je 😉


Waarom een gratis call?

We vinden het belangrijk dat ons traject goed aansluit bij jouw wensen en doelen.
We kijken al hoe goed je bezig bent en vervolgens welke kansen er nog voor jou voor het oprapen liggen.