Terugbetalings- en Retourneringsbeleid voor Digitale Producten | de Bruidsgasten Academie

1. Terugbetalingen

We streven naar volledige tevredenheid bij elke aankoop van onze digitale producten. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, bieden we een terugbetalingsbeleid aan onder de volgende voorwaarden:

  • Terugbetalingsperiode: U heeft 30 dagen na de aankoopdatum om een terugbetaling aan te vragen.
  • Voorwaarde van het product: Terugbetalingen zijn alleen beschikbaar voor digitale producten die nog niet zijn gedownload, geopend of gebruikt.
  • Terugbetalingsmethode: Terugbetalingen worden uitgegeven via de oorspronkelijke betaalmethode.

2. Aanvragen voor Terugbetaling

Om een terugbetaling aan te vragen, volgt u deze stappen:

  • Neem contact met ons op: Stuur een e-mail naar academie@debruidsgasten.nl┬ámet vermelding van uw bestelnummer en de reden voor de terugbetaling.
  • Verwerking: We zullen uw verzoek zo snel mogelijk verwerken en u op de hoogte stellen van de status van uw terugbetaling.

3. Uitzonderingen

Sommige digitale producten kunnen uitgesloten zijn van ons terugbetalingsbeleid. Dit kan onder meer gelden voor gepersonaliseerde of op maat gemaakte digitale inhoud. Raadpleeg het product op onze website voor specifieke uitzonderingen.

4. Klantenservice

Heeft u vragen over ons terugbetalings- en retourneringsbeleid voor digitale producten? Neem gerust contact op met onze klantenservice op 06 42633785 of stuur een e-mail naar academie@debruidsgasten.nl . We hopen er samen goed uit te komen en helpen u graag verder!

Dit beleid is onderhevig aan eventuele updates en wijzigingen. Raadpleeg onze website voor de meest recente informatie.